La llamada (Cicle Gaudí): 15 de febrer

la_llamada-cartel-7723

Comprar Entrades

Dijous 15 de febrer a les 21 h

Espanya. 2017. 108 min.
Director: Javier Ambrossi, Javier Calvo
Guió: Javier Ambrossi, Javier Calvo
Intèrprets: Anna Castillo, Belén Cuesta, Gracia Olayo, Macarena García, María Isabel Díaz
Gènere: comèdia
VO en castellà
No recomadana per a menors de 12 anys

Sinopsi
Segòvia. Campament cristià La Brújula. La Bernarda, una monja nouvinguda, vol salvar el campament amb la seva cançó Viviremos firmes en la fe. La germana Milagros, una jove amb dubtes, recorda com li agradava Presuntos Implicados.

Què diu Francesc Miró a la revista Butxaca:
L’èxit de Paquita Salas, aquella websèrie que fou un autèntic fenomen fa poc més d’un any, va propiciar un espai per a l’assentament d’una nova sensibilitat a l’audiovisual espanyol. Una mirada fresca amb noms propis: Javier Calvo i Javier Ambrossi, realitzadors que situaven l’accent narratiu a mig camí entre la sensibleria intel·ligent i la teatralitat calculada per a, insospitadament, connectar amb l’espectador.
El més curiós és que aquesta sensibilitat havia triomfat abans al teatre quan, l’any 2013, ells mateixos van estrenar una obra anomenada La llamada. La mateixa que ara converteixen en llargmetratge. El resultat no és més que el que calia esperar, una entretinguda comèdia musical que utilitza tot allò que feu especial als seus èxits precedents però suma unes actrius protagonistes absolutament compromeses, una història orgullosa caminant pel ridícul i unes cançons que, en mans d’aquests realitzadors, destil·len encant.


Deixa un comentari

*