Namrud (El Documental del Mes): 4 d’abril

Comprar Entrades

Dijous 4 d’abril a les 21 h

Namrud. Àustria. 2017. 94 min.
Direcció: Fernando Romero Forsthuber
V.O. en àrab, anglès i hebreu subtitulat en català
Gènere: Documental, música i dansa, Orient Mitjà, Palestina

 

Argument: Jowan Safadi és un famós i controvertit músic palestí-israelià. Les seves lletres i cançons són plenes de denúncia sobre la situació al territori. Investigat per “incitació al terrorisme” i arrestat en alguna ocasió, s’haurà de fer càrrec del seu fill adolescent i això l’obligarà a afrontar responsabilitats paternals mentre continua lluitant pels seus ideals.
Amb la seva banda Fish Samak, escriu cançons amb crítica social i que parlen de política i, a poc a poc s’ha guanyat una gran comunitat de fans al món àrab. Jowan no te por a expressar la seva opinió ni a tractar temes tabú, fet que li ha portat problemes més d’una vegada. Mentrestant, també haurà d’afrontar els reptes que comporta la seva nova paternitat en solitari.
Decidit, no deixarà de lluitar a través del seu art per un lloc on viure en pau, on ell, el seu fill i la seva gent, puguin sentir-se segurs i amb possibilitats de prosperar. Namrud, nom que fa al·lusió al personatge bíblic que va construir la Torre de Babel, és la història d’un esperit lliure que viu al bell mig d’un dels conflictes polítics i territorials més antics i complexos del món.


Deixa un comentari


*