Sabates grosses (Cicle Gaudí): 21 de desembre

cartell-sabates

Comprar Entrades

Dijous 21 de desembre a les 21 h

Catalunya. 2017. 100 min.
Director: Ventura Pons
Guió: Ventura Pons
Intèrprets: Anna Azcona, Robert Donaldson, Ricard Farré, Xavi Francés, Inge Ladd, Lucrecia, Pilar Martínez, Minnie Marx, Franchesca McGill Perkins, Amparo Moreno

Sinopsi
La part baixa de la Dreta de l’Eixample de Barcelona és un barri molt tranquil i senyorial. En un edifici del barri viuen un aristòcrata de profundes conviccions religioses, un senyorassa amb un passat turbulent i molts altres personatges estrambòtics.

Què diu en Dimas Rodríguez a la revista Butxaca:
Fidel a un ritme de producció constant que s’ha intensificat en els últims anys, Ventura Pons entrega ara el film coral Sabates grosses. Localitzat en una zona concreta del barri de l’Eixample i travessat per un repartiment de rostres afins a la filmografia de Pons (de Joan Pera a Amparo Moreno), aquesta nova producció planteja diferents trames on es pretén fer burla de la picaresca i altres “pecats” que envolten la societat catalana. Intermitentment esperpèntica i de mossegada suau, Sabates grosses està essencialment reservada als espectadors que combreguin amb la manera que té el cineasta barceloní d’entendre la comèdia.

 


Deixa un comentari

*