Sessions cancel·lades

Bon dia,

Les sessions del cinema Esbarjo queden cancel·lades fins a nou avís.

Els que hàgiu comprat entrades per les sessions posteriors al dia 12 de març a través de la web, ja heu rebut la devolució a la targeta amb la qual vau comprar les entrades.
Els que tingueu entrades comprades a taquilla o invitacions, passeu per la taquilla de l’Esbarjo a partir de la seva reobertura.

Per a més informació feu-nos un correu a cinemaesbarjo@cardedeu.cat
Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

Cinema Esbarjo

 

COMUNICAT OFICIAL DE TANCAMENT DELS EQUIPAMENTS MUNICIPALS

Arran de l’epidèmia de coronavirus i atesa l’activació en fase d’emergència del Pla d’actuació del PROCICAT i del Pla Municipal d’Emergència de Cardedeu en fase d’emergència per emergències associades a malalties transmissibles de potencial alt risc, en reunió de coordinació s’ha acordat:

  • Tots els equipaments municipals queden tancats al públic al llarg del dia d’avui i fins a nou avís.
  • L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) només atendrà:

Tràmits telemàtics, a través de la Seu electrònica seu.cardedeu.cat
Tràmits essencials, amb cita prèvia: 93 844 40 04 o oac@cardedeu.cat

L’Ajuntament de Cardedeu apel·la a la responsabilitat ciutadana i demana no fer desplaçaments a les oficines municipals si no és estrictament necessari.
El personal municipal rebrà un correu al llarg del matí on Recursos Humans informarà sobre l’organització dels serveis i el treball intern.
D’altra banda, de moment continuen oberts amb normalitat el Mercat municipal, el mercat de pagès dels dissabtes i el mercat setmanal del dilluns.

Gràcies i salutacions,


Deixa un comentari


*