Silvana (El Documental del Mes): 3 de gener

Comprar Entrades

Dijous 3 de gener a les 21 h

Silvana. Suècia. 2017. 91 minuts,
Direcció: Mika Gustafson, Olivia Kastebring & Christina Tsiobanelis
V.O. en suec i lituà subtitulat en català
Gènere: Documental. Dona, LGTBI, música i dansa

 

Argument: La Silvana és una rapera que ha conquerit Escandinàvia amb les seves cançons intransigents contra totes les formes d’opressió. Icona i activista de la comunitat queer, es defineix com a lesbiana, feminista i antiracista, i s’ha convertit en la veu d’una nova generació de joves inconformistes. Un viatge des dels primers anys de la seva carrera com a artista underground fins a convertir-se en una veritable icona contemporània, sent el centre d’atenció de centenars d’adolescents i seguidors.
Al mateix temps, s’enamora de la cantant Beatrice Eli, referent de la música pop a Suècia. Una història d’amor íntima que ens descobreix, com diu la mateixa Silvana, que “no hi ha superherois, només éssers humans”.
La història de la Silvana és universal i parla de la força que es necessita per aconseguir ser un mateix. Un documental inspirador que explora noves formes narratives i que pretén posar el seu gra de sorra a una revolució on les dones joves es converteixin en creadores, artistes i líders del demà.


Deixa un comentari


*