Tierra firme: 18 (Cicle Gaudí), 19, 20 i 21 de gener

tierra_firme-cartel-7770

Comprar Entrades

Dijous 18 de gener a les 21 h (Cicle Gaudí)
Divendres 19 de gener a les 22 h
Dissabte 20 de gener a les 20 h
Diumenge 21 de gener a les 19 h

Espanya. 2017. 113 min.
Director: Carlos Marques-Marcet
Guió: Carlos Marques-Marcet, Jules Nurrish
Intèrprets: Oona Chaplin, Natalia Tena, David Verdaguer, Trevor White, Geraldine Chaplin, Lara Rossi, Philip Arditti, Charlotte Atkinson, Meghan Treadway
Gènere: drama
VO en anglès subtitulada en castellà
No recomadana per a menors de 16 anys

Sinopsi
La Kat i l’Eva porten una vida de parella senzilla i despreocupada a bord del seu vaixell al Regent’s Canal de Londres. Després de la mort del seu gat, ofegat, l’Eva planteja un ultimàtum a la seva companya: ella, que ja té trenta-cinc anys, vol tenir un fill.

Què diu Dimas Rodríguez a la revista Butxaca:

Tierra firme, el segon assalt llarg de Carlos Marques-Marcet, ens presenta, així en una primera pinzellada, un triangle curiós format per una parella de dues egoistes i un generós. El cineasta aprofita aquest esquema inicial per arrencar amb un to de comèdia càlida que a poc a poc va esquitxant-se de drama, just quan els protagonistes han de descórrer la cortina i assumir les seves decisions.
Aquí, el desig de ser mare del personatge interpretat per Oona Chaplin s’enfronta als dubtes de la seva parella sentimental (Natalia Tena) i s’equilibra i al mateix temps es descompensa amb l’aparició d’un “donant”: un vell amic (David Verdaguer) desprès i simpàtic, que l’espectador, per lliure intuïció i empatia, tendeix a qualificar també com a vividor ingenu.
Honest i de trajecte elegant, el film utilitza amb encert els canals de Londres i es beneficia d’un repartiment notable on també cal sumar una dama com Geraldine Chaplin, protagonista, a l’equador de la història, d’una de les millors seqüències.

 

 


Deixa un comentari

*