Vespres de juliol

Circ (20.30 h a l’Aparcament de Can Mills)
06/07 – Absurd de Circ Vermut vull entradesENTRADES EXHAURIDES
Després de l’èxit de “Ni cap ni peus”, que ha voltat per nombroses poblacions, fires i festivals, Circ Vermut presenta “Absurd”, la seva segona creació amb una gran varietat de tècniques de circ, ritme de carrer i molt d’humor.
veure teaser

20/07 – Herència de la Cia. Industrial Teatrera vull entrades ENTRADES EXHAURIDES
Un espectacle en clau de clown sobre el món que deixem.
Dos personatges dins d’un abocador… un viatge tendre i divertit per transformar la nostra Herència. I TU QUINA HERÈNCIA VOLS DEIXAR?
Herència és un espectacle que convida a la reflexió sobre el món en el que vivim i que volem deixar. De teatre de carrer i de Clown i, com a tal, de circ!
veure teaser

Cinema (22 h a l’Aparcament de Can Mills)
07/07 – De la Índia a París en un armario de Ikea vull entrades
L’Aja, un jove que sobreviu a l’Índia gràcies al seu enginy i murrieria, emprèn un viatge a França per complir un somni de la seva mare. A París, amb pocs recursos econòmics, decideix passar la nit en un IKEA, on coneix la Marie. Però les seves esperances sentimentals s’esvaeixen quan queda atrapat dins d’un armari que és enviat a l’estranger i inicia un viatge que canviarà la seva vida per sempre.
Durada: 92 minuts
Gènere: comèdia
V.O. anglès subtitulada en castellà
No recomanada per a menors de 7 anys
veure tràiler

14/07 – No mataràs (Cicle Gaudí) vull entrades
El Dani, un bon noi que durant els últims anys de la seva vida s’ha dedicat a tenir cura del seu pare malalt, decideix reprendre la seva vida després de la mort d’aquest. Just quan ha decidit emprendre un llarg viatge, coneix la Mila, una noia tan inquietant i sensual com inestable, que converteix aquesta nit en un autèntic malson.
Durada: 92 minuts
Gènere: Thriller
V.O. castellà
No recomanada per a menors de 16 anys
veure tràiler

21/07 – Rocketman vull entrades
Un nen d’una ciutat petita aconsegueix convertir-se en una de les figures més icòniques de la cultura pop.
Durada: 121 minuts
Gènere: Musical. Biogràfica
V.O. anglès subtitulada en castellà
No recomanada per a menors de 16 anys
veure tràiler

28/07 – 4 latas vull entrades
Al saber que el seu amic Joseba està malalt, Totxo i Jean Pierre decideixen anar a visitar-lo a Mali. Recordant els viatges que van fer els tres junts en els anys 80, creuant Àfrica en cotxes que després venien a Mali i Níger, s’aventuren a travessar el Sàhara amb un Renault 4L que encara conserva la seva filla, Ely. Serà una aventura farcida d’emocions i de situacions divertides, que els canviarà la vida per sempre.
Durada: 104 minuts
Gènere: Road movie
V.O. castellà
No recomanada per a menors de 16 anys
veure tràiler

Cardedeu en Versió Original (22 h al Pati de Vil·la Paquita)
La programació de Vespres de juliol serà una nova ocasió per veure les creacions audiovisuals d’artistes locals del projecte “Cardedeu en versió original”. Curtmetratges que 50 artistes locals han creat i que es van projectant durant tot aquest any abans de cada sessió de cinema a l’Esbarjo. Ara es podran gaudir de manera monogràfica, a la fresca al pati de Vil.la Paquita, en taules i amb servei de bar a càrrec de la Còmic Beer . Una bona oportunitat per a què els creadors i el públic en general gaudeixin d’aquest projecte.

13/07 – Creacions audiovisuals d’artistes locals (1) vull entrades
La sessió del 13 de juliol a les 22h, d’una durada de 60 minuts,  es dedicarà a creacions on la dansa, el teatre i el circ son les disciplines principals. Participen el següents artistes: Rosa Ballarin, Mar Bezana, Júlia Bonjoch, Irma Borges, Marta Carrasco, Josep Casanova, Albert Coromines, La Curiosa,  Laura Dorna, Marc Felipe, Albert Hurtado, Julia Johansson, Mattias Krüger, Ignacio López, Mila Martínez, Victoria Mora, Òscar Orbezo,  Leandre Ribera, Xavier Ripoll, Míriam Salvador, Sònia Sánchez, Pau Sastre, Isabel Vinardell.


27/07 – Creacions audiovisuals d’artistes locals (2) vull entrades
La sessió del 27 de juliol a les 22h, d’una durada de 60 minuts,  es dedicarà a creacions on la música i la performance seran  protagonistes. Participen els següents artistes: Coqui Castells, Mireia Chalamanch, Pep Codolosa, Carme Cuesta, Jordi Domingo, Irene Ferioli, Jaume Fité,  Xavier Fort, Elsa Hackett, Jean Ichter,  Òscar Igual, Daniel Maneja, Cesc Martorell, Jordi Meda, Alfons Olmo, Tomàs Ors, Carlos Pina, Samuel Ramos, Flavio Rigatozzo,  Guillem Rodri, Magalí Sala, Stanislav Stepanek, Sabine Van Waesberghe, Lucas Vico, Mireia Zantop.

Música (19 h al Pg. Mestre Alexandri)
29/07 – Bonus Track – Concert Asmuca 2021 vull entrades
Artistes participants:
Júlia Llovera, Rubén Martínez, Barbot, Isabel Vinardell & Isabelle Laudembach, Adrien Broadway, Jan Stika, Taïs Oriol, Llegendaris, Mar Bezana.
www.asmuca.com                #CardedeuÉsUnAltaveu


Deixa un comentari


*