Torna’m la vida (curtmetratge): 16 de juny

vull invitacions

Divendres 16 de juny a les 20 h

Torna’m la vida. 2023. Espanya. 21′.

Direcció: Alba Morera
Intèrprets: Marta Carrasco, Laura Miralbés, Fina Planas, Marlène Rostaing; Carles Agenjo, Llum Baraldés, Josep Casanova, Julien Cassier, Vanessa Fernández, Maria Mora, Sergi Ramis, Míriam Salvador, Pau Sastre, Pau Tutó, Isabel Vinardell.

Gènere: Drama
V. O. català, castellà, francès

Argument: 
Sofia Giner és una coreògrafa de 57 anys al timó d’una companyia de dansa teatre coneguda pels seus espectacles viscerals i visualment impactants. És una persona intuïtiva, audaç i amb una fortalesa de ferro a qui és imprescindible moure’s, però en cada aspecte de la seva vida s’ha aturat i s’ha anat abandonant a poc a poc. Ja fa uns anys que no balla i sent un cansament integral que la paralitza a tots nivells.

Quan veu a una jove vitalista i d’esperit salvatge (Júlia) ballant lliurement al parc, recorda qui és ella i què necessita per recuperar aquella plenitud que havia sentit com a força creadora en un escenari. La Sofia porta la Júlia a la seva companyia i, decidida a crear una coreografia que sigui autèntica, vulnerable i amb una teatralitat punyent, ho sacseja tot mentre passa per una transformació profunda. Sofia retroba el ritme vital i, amb tendresa, aconsegueix fer les paus amb sí mateixa.


Deixa un comentari


*